Renovatie

Tuinbeeldje

Is uw tuin toe aan een compleet nieuw jasje? Heeft dat eens prachtige gazon zijn langste tijd gehad? Is uw tuin moeilijk begaanbaar en lastig te onderhouden geworden vanwege uw mobiliteit? Er zijn heel veel redenen op te noemen waarom u misschien een tuinrenovatie overweegt. Persoonlijk vind ik een tuinrenovatie één van de leukste dingen om te doen, vooral wanneer de gloednieuwe tuin er precies zo uitziet als de klant van te voren zich had voorgesteld.

Uw wensen
Daarom is het belangrijk om van te voren om de tafel te zitten om samen uw wensen door te spreken. Hoe meer informatie ik heb over de nieuwe tuin, des te beter ik daar naar toe kan werken. Kijk eens op de verschillende pagina’s om de resultaten te zien van de verschillende metamorfoses die ik heb mogen uitvoeren. Misschien doet u zelfs nog leuke ideeën op! Mocht u vragen hebben over tuinrenovatie? Stuur me een mailtje, of bel me even op: 040-2867746

Contact

 

Pagekit

Ontwerp

Het ontwerp van de tuin is een heel belangrijk onderdeel wanneer u uw tuin wilt aanleggen of renoveren. Ook komt er heel wat bij kijken, omdat er erg veel factoren zijn om rekening mee te houden

Lees meer

 

Pagekit

Aanleg

Wist u dat een tuin aanleggen het hele jaar door goed mogelijk is? De aanleg van een tuin is iets wat vakkundig en zorgvuldig moet gebeuren.

Lees meer

 

Pagekit

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is erg belangrijk om deze in topconditie te houden. Wij helpen u graag om uw tuin te onderhouden, zodat u meer tijd overhoudt om ervan te genieten!

Lees meer

 

Pagekit

Renovatie

Is uw tuin toe aan een compleet nieuw jasje? Heeft dat eens prachtige gazon zijn langste tijd gehad? Is uw tuin moeilijk begaanbaar en lastig te onderhouden geworden vanwege uw mobiliteit?

Lees meer

 

Pagekit

Garantie

Al mijn klanten krijgen maar liefst een jaar lang 100% garantie op alle bloemen en planten! Bij speciale soorten geef ik u uiteraard advies over hoe u de plant het beste kunt behandelen.

Lees meer

 

Pagekit

Abonnementen

Ik zorg er op regelmatige basis voor dat uw tuin netjes en vakkundig bijgehouden wordt en u kunt het hele jaar door onbezorgd genieten van uw mooie tuin!

Lees meer