Ontwerp

Het ontwerp van de tuin is een heel belangrijk onderdeel wanneer u uw tuin wilt aanleggen of renoveren. Ook komt er heel wat bij kijken, omdat er erg veel factoren zijn om rekening mee te houden; denk aan ligging van de tuin ten opzichte van de zon, kindvriendelijkheid, begaanbaarheid voor minder validen en nog tal van andere aandachtspunten.

Stijl
Naast de praktische punten is ook de stijl van belang. Welke stijl past bij u? Wilt u een romantische tuin? Een moderne tuin met strakke vormen? Of is een tuin met vooral natuurlijke vormen hetgeen u zoekt? Hoveniersbedrijf Smulders heeft al veel verschillende soorten tuinen mogen aanleggen en ikan u bijstaan met het ontwerp van uw eigen nieuwe tuin. Ook werken wij regelmatig samen met een tuinarchitect die uw nieuwe tuin professioneel uit kan tekenen.

Proces
Ontwerpen is een proces! Via een eerste intake gevolgt door een wensenlijst bekijken we de mogelijkheden en onmogelijkheden. Door een te maken schets kunnen wij u adviseren over vormen, materiaal en beplanting. Wilt u meer weten over tuinontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon en wij vertellen u er graag meer over. Wij zijn erg benieuwd naar uw idee over het ontwerp van uw nieuwe tuin!

Contact

 

tekening

Pagekit

Ontwerp

Het ontwerp van de tuin is een heel belangrijk onderdeel wanneer u uw tuin wilt aanleggen of renoveren. Ook komt er heel wat bij kijken, omdat er erg veel factoren zijn om rekening mee te houden

Lees meer

 

Pagekit

Aanleg

Wist u dat een tuin aanleggen het hele jaar door goed mogelijk is? De aanleg van een tuin is iets wat vakkundig en zorgvuldig moet gebeuren.

Lees meer

 

Pagekit

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is erg belangrijk om deze in topconditie te houden. Wij helpen u graag om uw tuin te onderhouden, zodat u meer tijd overhoudt om ervan te genieten!

Lees meer

 

Pagekit

Renovatie

Is uw tuin toe aan een compleet nieuw jasje? Heeft dat eens prachtige gazon zijn langste tijd gehad? Is uw tuin moeilijk begaanbaar en lastig te onderhouden geworden vanwege uw mobiliteit?

Lees meer

 

Pagekit

Garantie

Al mijn klanten krijgen maar liefst een jaar lang 100% garantie op alle bloemen en planten! Bij speciale soorten geef ik u uiteraard advies over hoe u de plant het beste kunt behandelen.

Lees meer

 

Pagekit

Abonnementen

Ik zorg er op regelmatige basis voor dat uw tuin netjes en vakkundig bijgehouden wordt en u kunt het hele jaar door onbezorgd genieten van uw mooie tuin!

Lees meer