Over ons

Met bijna 30 jaar ervaring kunnen we met recht zeggen dat Hoveniersbedrijf Smulders een expert is op het gebied van tuinen. Reeds vele tuinen zijn door hun vingers gegaan en vanwege hun visie om tuinen te creëren die op de lange termijn ook nog mooi zijn, zijn er een groot aantal klanten die dagelijks veel plezier beleven aan hun tuin. Voor specialismen beschikken wij over de kennis en inzet van een groot aantal vakmensen. Met veel creativiteit en een variëteit aan planten en materialen weten wij steeds weer een prachtig eindresultaat op te leveren.

Wist u dat?
Wist u dat wij enkel planten en bloemen gebruiken van speciaal geselecteerde kwekers? Kwaliteit staat altijd voorop en wij zoeken zorgvuldig naar alleen het beste. Vandaar onze unieke garantie op al het levend materiaal.

Tuinbegeleiding
Tuinbegeleiding is een woord dat perfect bij onze service past. Samen met ons schetst u het eindresultaat. Wij zorgen er niet alleen voor dat dit doel wordt bereikt, maar geven u ook waardevol advies hoe u uw nieuwe tuin het beste kunt verzorgen. Wij vinden het altijd leuk om uw tuinvragen te beantwoorden, zelfs als het lange tijd geleden is dat wij bij u de tuinklus hebben geklaard. Heeft u toevallig nog een prangende tuinvraag?

Stel ze gerust!

 

Willy Smulders