Abonnementen

Tuinbeeldje

Bent u ook zo’n tuinliefhebber die echt kan genieten van z’n eigen tuin? Lekker op een zomerse dag op uw eigen terras zitten en onder het genot van een koel drankje en een goed boek heerlijk ontspannen. Zelf hou ik er ook heel erg van, maar ik merk steeds meer dat veel mensen weinig tijd hebben voor het onderhoud van hun tuin.

Onbezorgd genieten
Mijn tuinabonnementen bieden daar de perfecte oplossing voor. Ik zorg er op regelmatige basis voor dat uw tuin netjes en vakkundig bijgehouden wordt en u kunt het hele jaar door onbezorgd genieten van uw mooie tuin! Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten hoeveel dit kost u kunt daarom een vrijblijvende offerte aanvragen. De kosten zijn afhankelijk van grootte en frequentie. en aangepast op uw bugdet. Heeft u vragen of misschien een zelf andere abonnementsvorm in gedachten, aarzel niet om contact op te nemen. Ik vertel u graag meer. Interesse? Neem contact met ons op Onze algemene voorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

Contact

 

Pagekit

Ontwerp

Het ontwerp van de tuin is een heel belangrijk onderdeel wanneer u uw tuin wilt aanleggen of renoveren. Ook komt er heel wat bij kijken, omdat er erg veel factoren zijn om rekening mee te houden

Lees meer

 

Pagekit

Aanleg

Wist u dat een tuin aanleggen het hele jaar door goed mogelijk is? De aanleg van een tuin is iets wat vakkundig en zorgvuldig moet gebeuren.

Lees meer

 

Pagekit

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is erg belangrijk om deze in topconditie te houden. Wij helpen u graag om uw tuin te onderhouden, zodat u meer tijd overhoudt om ervan te genieten!

Lees meer

 

Pagekit

Renovatie

Is uw tuin toe aan een compleet nieuw jasje? Heeft dat eens prachtige gazon zijn langste tijd gehad? Is uw tuin moeilijk begaanbaar en lastig te onderhouden geworden vanwege uw mobiliteit?

Lees meer

 

Pagekit

Garantie

Al mijn klanten krijgen maar liefst een jaar lang 100% garantie op alle bloemen en planten! Bij speciale soorten geef ik u uiteraard advies over hoe u de plant het beste kunt behandelen.

Lees meer

 

Pagekit

Abonnementen

Ik zorg er op regelmatige basis voor dat uw tuin netjes en vakkundig bijgehouden wordt en u kunt het hele jaar door onbezorgd genieten van uw mooie tuin!

Lees meer