Aanleg

terras

De aanleg van een tuin is iets wat vakkundig en zorgvuldig moet gebeuren. Ik nodig u uit om een kijkje te nemen op de fotopagina van mijn website om zo een indruk te krijgen van de tuinen die ik heb aangelegd.

Materiaal
Uiteraard gebruik ik altijd het beste materiaal en zoek ik alle planten en bloemen persoonlijk uit bij de kweker. Naast het levende materiaal ben ik ook gespecialiseerd in het gebruik van hout, natuursteen en de aanleg van sierbestratingen. Uiteraard kan ik u hierin uitgebreid adviseren en bied ik u een breed assortiment. Wilt u weten wat er met uw tuin mogelijk is? Neem contact met me op en ik vertel u er graag meer over.
Wist u dat een tuin aanleggen het hele jaar door goed mogelijk is? Het is een misverstand dat het alleen mogelijk zou zijn in de lente of zomer. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

 

Pagekit

Ontwerp

Het ontwerp van de tuin is een heel belangrijk onderdeel wanneer u uw tuin wilt aanleggen of renoveren. Ook komt er heel wat bij kijken, omdat er erg veel factoren zijn om rekening mee te houden

Lees meer

 

Pagekit

Aanleg

Wist u dat een tuin aanleggen het hele jaar door goed mogelijk is? De aanleg van een tuin is iets wat vakkundig en zorgvuldig moet gebeuren.

Lees meer

 

Pagekit

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is erg belangrijk om deze in topconditie te houden. Wij helpen u graag om uw tuin te onderhouden, zodat u meer tijd overhoudt om ervan te genieten!

Lees meer

 

Pagekit

Renovatie

Is uw tuin toe aan een compleet nieuw jasje? Heeft dat eens prachtige gazon zijn langste tijd gehad? Is uw tuin moeilijk begaanbaar en lastig te onderhouden geworden vanwege uw mobiliteit?

Lees meer

 

Pagekit

Garantie

Al mijn klanten krijgen maar liefst een jaar lang 100% garantie op alle bloemen en planten! Bij speciale soorten geef ik u uiteraard advies over hoe u de plant het beste kunt behandelen.

Lees meer

 

Pagekit

Abonnementen

Ik zorg er op regelmatige basis voor dat uw tuin netjes en vakkundig bijgehouden wordt en u kunt het hele jaar door onbezorgd genieten van uw mooie tuin!

Lees meer