Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is erg belangrijk om deze in topconditie te houden. In tegenstelling tot de vrije natuur, staan de bloemen en planten in onze tuinen vaak een stuk dichter op elkaar, waardoor goed onderhoud een must is. Sterker nog, als er weinig, slecht of geen onderhoud plaatsvindt, dan gaat dit altijd ten koste van uw mooie bloemen en planten.

Specialistisch werk
Goed onderhoud is een specialistisch werk, maar heeft zeker vele voordelen. Wij zorgen er dan namelijk voor dat uw tuin gezond is en gezond blijft. Vaak heeft het ook te maken met het preventief voorkomen van bepaalde plantenziektes, onkruid en ongedierte. Door op regelmatige basis onderhoud te plegen, zien wij waar toekomstige pijnpunten zouden kunnen ontstaan. Wat vandaag een kleine verandering is, kan over een paar maanden een zware ingreep zijn. Voor uw tuin is regelmatig onderhoud de beste oplossing en uiteindelijk ook het minste werk; uw tuin ziet er dan het hele jaar rond netjes verzorgd uit. (zie ook tuinabonnement) Wij helpen u graag om uw tuin te onderhouden, zodat u meer tijd overhoudt om ervan te genieten! Samen met u kunnen we bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw persoonlijke situatie mogelijk is.

Snoeien
Snoeien is een veelbetekenend onderdeel van onderhoud, die zeker niet onderschat mag worden. Als hoveniers weten wij wanneer en hoe er gesnoeid moet worden en beschik ik over het juiste materiaal. Zeker bij bomen is het snoeien een moeilijke klus die zorgvuldig aangepakt moet worden. Soms is het beter te verwijderen dan te snoeien. Snoeien heeft als doel: -Versnellen van groei -De weg vrij maken voor nieuwe bloemen -Tegengaan van infectieziektes en schimmels -Verbeteren van lichtinval -Verkleinen van afmetingen -Verkrijgen van speciale vorm

Contact

 

Tuin onderhoud

Pagekit

Ontwerp

Het ontwerp van de tuin is een heel belangrijk onderdeel wanneer u uw tuin wilt aanleggen of renoveren. Ook komt er heel wat bij kijken, omdat er erg veel factoren zijn om rekening mee te houden

Lees meer

 

Pagekit

Aanleg

Wist u dat een tuin aanleggen het hele jaar door goed mogelijk is? De aanleg van een tuin is iets wat vakkundig en zorgvuldig moet gebeuren.

Lees meer

 

Pagekit

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is erg belangrijk om deze in topconditie te houden. Wij helpen u graag om uw tuin te onderhouden, zodat u meer tijd overhoudt om ervan te genieten!

Lees meer

 

Pagekit

Renovatie

Is uw tuin toe aan een compleet nieuw jasje? Heeft dat eens prachtige gazon zijn langste tijd gehad? Is uw tuin moeilijk begaanbaar en lastig te onderhouden geworden vanwege uw mobiliteit?

Lees meer

 

Pagekit

Garantie

Al mijn klanten krijgen maar liefst een jaar lang 100% garantie op alle bloemen en planten! Bij speciale soorten geef ik u uiteraard advies over hoe u de plant het beste kunt behandelen.

Lees meer

 

Pagekit

Abonnementen

Ik zorg er op regelmatige basis voor dat uw tuin netjes en vakkundig bijgehouden wordt en u kunt het hele jaar door onbezorgd genieten van uw mooie tuin!

Lees meer