Garantie

Al mijn klanten krijgen maar liefst een jaar lang 100% garantie op alle bloemen en planten! Dit houdt in dat wanneer bijvoorbeeld blijkt dat een plant het slecht doet, zeker in vergelijking met andere planten van dezelfde soort, ik ervoor zal zorgen dat u een nieuwe plant krijgt. Vanzelfsprekend geldt deze garantie alleen bij goed onderhoud van de tuin en bij het naleven van de “gebruiksaanwijzing” van de plant.

Advies
Bij speciale soorten geef ik u uiteraard advies over hoe u de plant het beste kunt behandelen. Wilt u meer weten over de garantie of wilt u er aanspraak op maken, neem dan even contact op. Klik hier voor de voorwaarden

Contact

 

bladeren

Pagekit

Ontwerp

Het ontwerp van de tuin is een heel belangrijk onderdeel wanneer u uw tuin wilt aanleggen of renoveren. Ook komt er heel wat bij kijken, omdat er erg veel factoren zijn om rekening mee te houden

Lees meer

 

Pagekit

Aanleg

Wist u dat een tuin aanleggen het hele jaar door goed mogelijk is? De aanleg van een tuin is iets wat vakkundig en zorgvuldig moet gebeuren.

Lees meer

 

Pagekit

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is erg belangrijk om deze in topconditie te houden. Wij helpen u graag om uw tuin te onderhouden, zodat u meer tijd overhoudt om ervan te genieten!

Lees meer

 

Pagekit

Renovatie

Is uw tuin toe aan een compleet nieuw jasje? Heeft dat eens prachtige gazon zijn langste tijd gehad? Is uw tuin moeilijk begaanbaar en lastig te onderhouden geworden vanwege uw mobiliteit?

Lees meer

 

Pagekit

Garantie

Al mijn klanten krijgen maar liefst een jaar lang 100% garantie op alle bloemen en planten! Bij speciale soorten geef ik u uiteraard advies over hoe u de plant het beste kunt behandelen.

Lees meer

 

Pagekit

Abonnementen

Ik zorg er op regelmatige basis voor dat uw tuin netjes en vakkundig bijgehouden wordt en u kunt het hele jaar door onbezorgd genieten van uw mooie tuin!

Lees meer